Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: چندین تفاهم نامه بین شرکت‌های دانش بنیان و موسسات نوآفرین در زمینه زبان فارسی انجام شده است.

او افزود: از سوی دیگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد سعدی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی و موسسه لغت نامه دهخدا موسسات و سازمان‌های مرتبط  با زبان و ادب فارسی هستند، ما نیازهایمان را عرضه کردیم که بنیاد سعدی نیاز مهمش آموزش زبان فارسی به فارسی آموزان خارج از ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداد عادل توضیح داد: فرهنگستان ساختار‌هایی برای خدمات پژوهشی لازم داشت. همینطور موسسه دهخدا با راهنمایی صندوق نوآوری و شکوفایی در یک رویداد استارت آپی از میان ده‌ها شرکتی که برای تولید نرم افزار‌های مورد نظر ما اعلام آمادگی کرده بودند، شرکت واجد شرایط را  انتخاب کرد و بتوانیم از امکانات فضای مجازی برای آموزش زبان فراسی و گسترش زبان فارسی در جهان و در داخل ایران استفاده کنیم.

رئیس فرهنگستان زبان فارسی در مورد رونمایی از نرم افزار تعاملی گام اول و امکاناتی که برای زبان آموزان خارج از کشور دارد، گفت: بنیاد سعدی در طول چند سال گذشته نزدیک به چهل کتاب برای آموزش زبان فارسی به زبان آموزان خارجی در مهارت‌های گوناگون و برای مخاطبان مختلف و در سطوح مختلف، تالیف کرده که یکی از مهمترین این کتاب‌ها، کتابی به نام گام اول دو زبانه است همچنین یک نرم افزار برای تدریس کتاب گام اول طراحی کرده ایم و به صورت فعال، مخاطب را با خودش همراه می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یاد آوری کرد: در مرکز نوآوری زبان فارسی چند ده شرکت داوطلب همکاری بوده اند و ازبین آن‌ها ما با چند شرکت به نتیجه گیری نهایی رسیده ایم و تفاهم نامه‌ها با آن‌ها آمضا شده و به تصویب رسیده است، اما مهمتر از تعداد شرکت ها، شروع کار است، زیرا تا کنون رویداد‌ها بین فضای علوم انسانی و این شرکت‌ها تشکیل نشده بود. به خصوص در مورد زبان و ادبیات فارسی تا کنون شرکتی نداشتیم و این اولین بار است که نیاز‌های مربوط به زبان و ادبیات فارسی در یک فضای فناوری اطلاعات مطرح می‌شود و اتفاقاتی که در آینده روی می‌دهد بسیار مهم و موثر خواهد بود.

بیشتربخوانید

صندوق نوآوری شکوفایی باید در همان دهه ۶۰ تشکیل می‌شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زبان فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی آموزش زبان زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند

علیرضا قزوه، شاعر و مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما در برنامه «بسته پیشنهادی» شبکه دو سیما درباره سروده‌ای که رهبر انقلاب در آستانه عملیات وعده صادق خواندند، گفت: بعد از اینکه حضرت آقا برای عملیات وعده صادق شعر سرودند، تعداد زیادی از شاعران از جمله بنگلادش، هند، پاکستان و ... شعر سرودند.

قزوه درباره لزوم توسعه و زنده نگه داشتن زبان فارسی در سایر کشور‌ها گفت: اگر انگلیس و کمپانی هند شرقی نبود، الان زبان فارسی زبان اول دنیا بود. آنها آمدند و به مرور ریشه زبان فارسی را خشکاندند.

مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما در پاسخ به این سوال که چند کشور فارسی زبان هستند؟ گفت: شاعران فارسی زبان زیادی داریم، که حتی در روسیه و اوکراین هم دیده می‌شود. به طور کلی، استادان زبان فارسی در سراسر دنیا از جمله مصر، اروپا و امریکا وجود دارد. تلاش ما پرورش شاعران زبان فارسی است. شاعران در سطح بالاتری نسبت به متخصصان دستور زبان فارسی قرار می‌گیرند. شاعر می‌تواند چراغ زبان فارسی را روشن کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد